BMW M2

Piese și consumabile
auto

Misiunea noastră

Suntem încrezători că fiabilitatea și siguranța mașinii dvs. în perioada post-garanție depind nu numai de calitatea reparațiilor și de regularitatea întreținerii. Este importantă și selecția profesională a viitoarelor dvs. piese de schimb, uleiuri de motor sau de transmisie, lichide de răcire sau consumabile. Experiența noastră de mulți ani și principiile în alegerea partenerilor se reflectă în calitatea produselor pe care le furnizăm.

Produsele noastre

Elf

De peste 50 de ani, ELF a fost un brand inovator de succes, așa cum au demonstrat-o victoriile obținute in competițiile Motorsport. După ani de cercetare si inovație in competițiile motorsport si numeroase parteneriate cu producători importanți, ELF își dovedește expertiza punând la depoziția șoferilor uleiuri de calitate pentru motorul mașinilor.

Marca ELF este ferm înrădăcinată în mintea a milioane de șoferi din întreaga lume, ca un profesionist și un adevărat adept al afacerii lor.

Inovația tehnologică și o abordare profesională a producției de ulei de motor fac din marca Elf un simbol al victoriei și o emblemă a câștigătorilor.

Datorită cercetării și dezvoltării proprii și a dorinței de a se îmbunătăți în mod constant, Elf și-a păstrat de mulți ani reputația pentru un brand modern și dinamic în curs de dezvoltare.

Total

Uleiuri de motor inovatoare, produse care te ajuta sa economisești carburant si sa protejezi mediul, cele mai performante lichide de răcire si uleiuri de transmisie – șoferii pentru care calitatea si performanta sunt importante pot avea încredere deplina in produsele Total.

Uleiurile de motor Total Quartz sunt dezvoltate în centrele de cercetare și dezvoltare ale companiei din Franța și sunt produse sub control strict al calității la fabricile din Europa.

Uleiurile Total Quartz cu tehnologie anti-uzură au legături moleculare îmbunătățite pentru a proteja motorul de depozite și pentru a prelungi durata de viață a motorului, chiar și în condiții extreme de căldură sau frig.

Total produce uleiuri de motor aprobate și recomandate de producătorii auto de renume pentru umplerea din fabrică și pentru aplicațiile de după vânzare.

Fuchs

Fuchs este un grup global de companii din Germania, care dezvoltă, produce și comercializează lubrifianți pentru aproape toate aplicațiile și industriile de peste 85 de ani. Grupul global Fuchs are aproximativ 60 de companii și aproape 5.000 de angajați în întreaga lume, iar Grupul Fuchs în sine este un furnizor independent de lubrifianți.

Fuchs dezvoltă și oferă metode și instrumente pentru rezolvarea oricărei probleme din toate domeniile de aplicare a acestor materiale.

În strânsă cooperare cu clienții săi, Grupul Fuchs dezvoltă soluții cuprinzătoare, inovatoare și personalizate pentru o gamă largă de aplicații.

Lubrifianții produși de grupul de companii Fuchs sunt cunoscuți pentru performanțele ridicate, respectarea mediului, siguranța și fiabilitatea, eficiența utilizării și economia. Produsele Fuchs se bazează pe principiul: tehnologia care dă roade.

Idemitsu

Idemitsu este pe piața uleiurilor și lubrifianților de motor de peste un secol. Realizând dezvoltarea și testarea continuă în propriul centru de cercetare, specialiștii reușesc să creeze produse unice care îndeplinesc cerințele moderne. Drept urmare, mulți producători de automobile aleg uleiuri Idemitsu pentru prima umplere din fabrică. Calitatea japoneză este acum în Moldova!

Corporația internațională Idemistu este unul dintre cei mai mari zece producători de petrol. Are sucursale în 37 de regiuni ale lumii.

Sazo Idemitsu (1885 – 1981) fondat în Moji, Prefectură. Fukuoka, Idemitsu Shokai, a cărui 100 de ani a fost sărbătorită în 2011

O strânsă colaborare cu OEM-uri îi permite Idemistu să dezvolte lubrifianți auto de înaltă tehnologie în laboratoare dedicate din întreaga lume.

Coolstream

În producția de antigel Coolstream și alte produse, sunt utilizate doar componente de cea mai înaltă calitate, confirmate de parteneri internaționali, precum și de echipamente de la producători mondiali de top. Un accent pe respectarea toleranțelor unei game largi de producători de vehicule este semnul distinctiv al antigelurilor Coolstream.

Ideea de a promova antigelurile carboxilat cu o durată de viață mai lungă este în conformitate cu principiile de mediu ale companiei, deoarece dispare necesitatea eliminării frecvente a fluidelor reziduale.

Un model de afaceri ideologic bazat pe principiile transparenței, abordării și responsabilității europene distinge Technoform de alți producători ruși de produse chimice auto și îl face un partener demn și de încredere.

8 victorii la raliul Dakar cu antigel Coolstream.

PIAA

Corporația japoneză PIAA este una dintre cele mai bune companii în producția de lămpi cu halogen, ștergătoare și filtre pentru mașini. Din 1963, ei și-au câștigat reputația de lider în fabricarea iluminatului auto premium. Această companie își testează și testează constant produsele, căutând modalități de îmbunătățire și îmbunătățire a acestora. În plus, în fiecare an cheltuie sume uriașe de bani pentru actualizarea bazei de producție, deoarece calitatea înaltă a echipamentelor afectează calitatea înaltă a produselor. PIAA și-a câștigat credibilitatea printr-o muncă grea și nu va coborî ștacheta pentru calitate și responsabilitate față de clienții săi.

Lămpi auto PIAA

Descoperiți gama noastră de lămpi auto PIAA

Filtre de ulei PIAA

Откройте для себя наш ассортимент масляных фильтров PIAA

Ștergătoare PIAA

Descoperiți gama noastră de ștergătoare PIAA

Capacele radiatorului PIAA

Descoperiți gama noastră de capace pentru radiatoare PIAA

Astăzi, PIAA conduce calea cu noi dezvoltări în tehnologia brevetată de procesare a LED-urilor pentru reflectoare, precum și îmbunătățirea continuă a iluminării cu halogen și a lămpilor de ceață.

PIAA duce la nivelul următor produse de vizibilitate la conducere, cum ar fi farurile auxiliare, lămpile și ștergătoarele.

Din 1963, procesul de proiectare PIAA a fost crearea celor mai bune produse și niciodată compromisuri.

Sampiyon Fuel Filter

Sampiyon

Sampiyon Filter a fost fondată în 1985 ca o mică afacere de familie în Iskenderun. Luând numele „Sampiyon” din principiul său central „Succesul în filtrare” de la începuturile sale, compania a devenit o familie numeroasă cu peste 35 de ani de experiență. Sampiyon produce filtre de ulei, combustibil, aer și hidraulice de înaltă calitate pentru autovehicule, mașini agricole, mașini de construcții și grupuri comerciale de autobuze și camioane, în conformitate cu standardele naționale și internaționale.

Filtre de ulei Sampiyon

Descoperiți gama noastră de filtre de ulei Sampiyon

Filtre de combustibil Sampiyon

Descoperiți gama noastră de filtre de combustibil Sampiyon

 
Filtre de aer Sampiyon

Descoperiți gama noastră de filtre de aer Sampiyon

 

Ceea ce face Sampiyon Filter atât de reușit și unic este că acționează conform principiului „Partenerul tău de încredere”. Transmiterea tuturor valorilor și abordării culturii familiale moștenite de la fondatorii săi către toți angajații și partenerii de afaceri.

Principalul punct de plecare pentru toate activitățile susținute de Șampiyon “Tehnologie avansată și calitate a serviciului cu îmbunătățire continuă.” Pe baza acestui principiu, Sampiyon a devenit primul și singurul producător de filtre din Turcia bazat pe cercetare și dezvoltare.

O gamă largă de filtre Sampiyon acoperă nevoile celor mai multe vehicule găsite pe drumurile Republicii Moldova.

OKS Germany

Produsele de înaltă performanță OKS sunt utilizate acolo unde lubrifianții clasici își ating limitele. Cu cunoștințele sale tribologice, compania realizează reduceri semnificative ale fricțiunii, uzurii și coroziunii. Mașinilor și sistemelor dvs. li se garantează o durată lungă de viață, chiar și în cazul utilizării intensive.

Tribologia este o mare pasiune la OKS. Acest lucru a rămas neschimbat din ziua înființării companiei în 1978. OKS produce lubrifianți performanți pentru întreținere și instalare cu pasiune și mulți ani de experiență. 

Unsoare pentru automobil OKS

Descoperiți gama noastră de unsoare auto OKS

Curățători OKS
Descoperiți gama noastră de produse de curățare OKS

Fabrica din Maisach (lângă München) găzduiește situl de dezvoltare și producție OKS de ultimă generație, un departament de vânzări și un centru logistic central.

OKS îți ușurează munca. Cu o gamă de 150 de materiale de înaltă calitate, compania poate oferi o soluție adecvată pentru aproape orice aplicație de lubrifiere.

Produsele de întreținere și îngrijire de la OKS includ anti-adezivi care împiedică lipirea stropilor de sudură, precum și detergenți și solvenți universali.

Echipamente de service

Partenerii noștri exclusivi au acces la echipamente de service și asistență de marketing. Nu ratați șansa de a obține produse de înaltă calitate care sunt solicitate de la consumatori, dar și echipamente care vă permit să schimbați uleiuri sau alte piese auto.

Prețuri

Sumaral-Racing oferă mai multe tarife de preț adaptate pentru orice tip de activitate a partenerilor noștri.

Lăsați o solicitare în formularul de lângă acesta. După analizarea datelor, reprezentanții noștri vă vor contacta cât mai curând posibil.

Solicitați o listă de prețuri