ANAC oil analysis

Diagnostica ANAC

ANAC – ANAlize Comparative. Prin expertiza sa, Total oferă o gama completa de analize ale uleiului in exploatare, adaptata pentru orice aplicație auto si industriala. Dintr-o simpla analiza a mostrei de ulei, ANAC stabilește un diagnostic aprofundat al uzurii tuturor componentelor mecanice (motor, transmisii, sisteme hidraulice) ale echipamentului dumneavoastră.

Serviciul ANAC furnizează analize complete ale uleiului in exploatare si rapoarte de diagnoza a uzurii echipamentelor de la care s-au prelevat probele de ulei. ANAC oferă o gama complexa de analize ale fluidelor dedicate, adaptate pentru orice aplicație auto si industriala.

Despre sistem

ANAC – DATE CHEIE

  • Peste 15 000 de clienți la nivel mondial
  • Peste 4 milioane de mostre de ulei analizate
  • Activ in peste 86 de tari
  • Rapoarte de analiza valabile in 19 limbi de circulație internaționala
  • 45 de ani de experienta

Rețea de laboratoare

Centrul European ANAC din Ertveld, Belgia, care găzduiește și baza de date globală.
O rețea de laboratoare locale Weblink pentru analiza uleiurilor uzate, conectate la o bază de date centrală.

Clienți cheie

Utilizat de un număr important de constructori de echipamente grele (HITACHI, Daimler, DAF, VOLVO, RENAULT TRUCKS, JCB, DEUTZ…) pentru monitorizarea vehiculelor cu garanții extinse sau contracte de mentenanța. 

Ce este special la diagnosticul ANAC?

• Sistemul de compensare se bazează pe modele matematice complexe care iau în considerare completările făcute și durata de funcționare a uleiului de motor de la ultima schimbare.

• Rata de uzură indică uzura echipamentelor unui utilizator în raport cu echipamentele identice din baza de date ANAC cu condiții de funcționare similare.

• Raport CAPS – Un raport care recomandă acțiuni corective posibile, probabilitatea succesului acestora și nivelul de urgență.

Beneficii

Reduce costurile

Reducerea costurilor de întreținere a parcului de vehicule.

Planificare

Planificați și efectuați întreținerea la un moment convenabil înainte ca echipamentul să cedeze.

Extinderea

Extindeți durata de viață a echipamentelor.

Sporire

Îmbunătățirea productivității echipamentelor și asigurarea unei bune funcționări a acestuia.

Optimizare

Optimizați intervalele de schimb de lubrifiant și piese de schimb.

^

Aplicatia industriala

Automobile, aviație, chimice, ciment, energie, alimente, metal, hârtie, oțel, textile, lemn.

^

Aplicare în sectorul transporturilor

Lucrări publice / minerit, transport de mărfuri sau de călători, comerț cu vehicule comerciale, agricultură, transport maritim interior.

^

Baza de date unificată

Diagnostic pe baza limitelor de uzură calculate pentru fiecare piesă auto (analiză ulei motor, analiză ulei transmisie, analiză ulei ax, analiză ulei hidraulic, analiză ulei sintetic, analiză lichid de răcire etc.)

^

Viteza de analiză

Raportul de diagnostic este furnizat în termen de 48 de ore pentru motor, transmisie, gaz și în termen de 72 de ore pentru uleiuri industriale după ce laboratorul primește proba de ulei și poate fi trimis prin e-mail. Raportul este, de asemenea, disponibil online pe site-ul oficial ANAC www.anac-diagnosis.com. În caz de urgență, raportul va fi trimis prin fax imediat ce rezultatele diagnosticului sunt disponibile.

Diagnostic – gratuit

Avantajul fără îndoială este că diagnosticarea motorului, a transmisiei, a compresoarelor și a altor componente ale vehiculelor utilitare este gratuită pentru clienții noștri. În cazul în care compania dvs. nu este încă unul dintre clienții noștri, completați formularul de mai jos și vom furniza eșantionare gratuită pentru diagnosticarea ANAC, în funcție de mărimea flotei dvs.

Răspundeți la doar 3 întrebări și obțineți de la 5 până la 10 diagnostice ANAC gratuit.

Doriți să îmbunătățiți eficiența transportului și să preveniți defecțiunile grave? Începeți cu ANAC Oil Diagnostics gratuit.


Nu ratați analiza gratuită

Mai sus este un formular, prin completarea căruia veți primi o probă gratuită și o analiză a echipamentului dvs.

Mai aveți întrebări?

Contactați agenții noștri prin telefon și vă vom oferi toate argumentele necesare în favoarea avantajului dvs. competitiv.

Contacte

sunați pentru informații

(022) 92 55 11